Pages

Thursday, April 2, 2009

Installation Night 09

Sebermulanya ceritera, biarlah si puntung menyusun 10 jari bagi yang terkena laser dalam post ni..jangan marah.nanti cepat tua. Nama yang terpapar bukan nama dan watak sebenar.. harap maklum. Seraya si puntung berkata harap2 bolelah pengunjung2 blog menyaksikan video seindah suria pagi ni..banyak lagi video yang patut dikongsi.bukan untuk bahan gelak taw.sekadar manambah memori n harap bole tersenyum je..tapi takpe..semangat2..exam da nak dekat..harap2 suma dapat anugerah dekan sem ni..brother apis kite target 4.6 dah la kan..ntah.hahaha..em panjang plak..meh gua kongsi sama lu gambar2 macho n kiut2 ni..jom kita zaaassss...
video
ni la hero forensik.kehadirannya memberi satu petanda

video
ni sapa plak.beliau ialah pengacara dari tv3..em buka dada da luas da, tapi belum dapat title king of the night.. gurau je phang.pengumuman kepada pengunjung blog boleh melihat wajah duckartz dalam video ni..teruskan senyum..

ok jangan senyum banyak2..simpan sikit tok post kat bawah ni...




Jadi tanpa segan silu saya pendekar hafiz bukan pendekar mustar , pendek jangan disangka anak, besar jangan disangka bapa. belum kawin lagi taw. kalau berani masuk la..masuk persatuan silat cekak..










kat gambar ni ramai2 orang senyum yang dapat banyak publisiti .ish .ish .ish.apa nak jadi ni.xkisah pon.yang penting kami happy, apa peduli...semangat kami tetap tinggi..jangan sapa berani tentang..


















nak sambung lagi ke penceritaan si puntung ni..
ok2, maka si puntung pon menyambung cerita..



bayangkan betapa mesranya persahabatan yang terjalin salama 2 tahun
p/s :yang dapat balakz o awekz baru jangan lupa la kawan2 yang setia ni.kesian kami yang sing.. ni.pandai2 la bahagi kan masa.haha.tanpa kami tak lengkaplah forensik..teruskan bersahabat..peace..

nampak tak 3 lipan merah yang berbisa kat atas tu..hahaha..walaupun title queen nite telah dirampas seorang pelajar seksi, tapi tetap dia cool..pencipta blog, tolong jangan 'sack' saya dari blog ni ea.. 2 budak kecik yang pakai baju kurung n kebaya merah 2 jangan usik ea..sekali kene 'sengal' baru taw..mereka terkenal dengan kepantasan tangan spontan..'cover' kepala kalau berbicara..safety first..insyaallah selamat..peace..

semoga segala kenangan diabadikan..si puntung menyusun 10 jari kaki n tangan jika laser terkena para pengunjung..berniat baiklah sesama insan..n selamat beramal..peace no war..